zondag, juni 16, 2024
Auto nieuwsFluenceKangooNieuwsRenault nieuwsZ.E. Zero Emision

Verkoop elektrische auto’s van start bij Renault Z.E.-Dealers (NL)

 

.

 

De verkoop van de eerste twee elektrische Renaults, de Fluence Z.E. en Kangoo Z.E., kan van start gaan. Renault heeft dertien dealers aangewezen als Z.E.-specialist, en daar komen er volgend jaar nog negen bij.

Dankzij deze op strategische plekken gelegen Z.E.-specialisten kunt u uw nieuwe elektrische Renault ook gemakkelijk kopen én laten onderhouden. Nu al kunt u bij dertien dealers terecht, volgend jaar groeit dat aantal naar maar liefst tweeëntwintig. Bij deze dealers werken speciaal opgeleide monteurs die goed op de hoogte zijn van elektrische technologie. Daarnaast beschikken zij over de juiste apparatuur om uw elektrische auto in topconditie te houden. Voor het reguliere onderhoud, bijvoorbeeld het vervangen van banden, kunt u terecht bij elke Renault-dealer. Zo bent u dat immers gewend van Renault.

De Renault Z.E.-dealers zijn:

 

Aalsmeer: Renault Nieuwendijk Aalsmeer B.V.
Alkmaar: Stokman Alkmaar B.V.
Almere: Autobedrijf Bochane Mafait Almere
Amsterdam: Arend Auto B.V.
Den Haag: Autohaag Zeeuw Den Haag
Eindhoven: Arend Auto B.V. Auto B.V.
Enschede: Garage Frans Munsterhuis B.V.
Etten-Leur: Auto Indumij West-Brabant B.V.
Groningen: Terwolde B.V.
Heerlen: Autobedrijf Kerres B.V.
Nieuwegein: Stam Autobedrijven B.V.
Rotterdam: Van Kerkhof & Visscher B.V.
Zwolle: Autobedrijf Oving B.V.

Daar komen begin 2012 deze dealers bij:
Stam Autobedrijven Amersfoort – Autobedrijf Segerink & Wolbers Apeldoorn – Auto Hercom Doetinchem – Autobedrijf J. Janssen Helmond – ABD Groep Leeuwarden – De Jong’s Autobedrijf Randstad Leiden – Autobedrijf Bochane Nijmegen – Autobedrijf Hans Jongerius Woerden – een nog nader te bepalen dealer in Zeeland

Hiermee komt het aantal Z.E.-dealers in Nederland op 22. In Europa kunt u terecht bij maar liefst 750 Renault Z.E.-dealers.

Lianne Vermeij, Z.E. Sales Representative
Bij de aanschaf van een elektrische Renault wordt u van deskundig advies voorzien door een speciaal opgeleide Z.E. sales representative, zoals Lianne Vermeij van Autohaag Zeeuw in Den Haag. “Als Z.E. sales representative geef ik uitleg over elektrisch rijden, de Z.E.-modellen, het opladen, de kosten en de speciale services die Renault biedt”, legt zij uit. “Klanten die een Renault Z.E. kopen, neem ik veel regelwerk uit handen. Ik bestel een laadpaal, breng ze in contact met een professional voor de installatie thuis en maak de servicecontracten in orde. Eigenlijk hoeven klanten nergens meer naar om te kijken.” Natuurlijk rijdt Lianne zelf ook elektrisch. Bevalt dat? “Zelf vond ik het snel wennen, de auto’s rijden heel soepel en vloeiend, maar door het hoge koppel toch met pit. Eigenlijk verschillen deze eerste elektrische modellen niet zo veel van de Renaults met een verbrandingsmotor. Maar ze zijn wel een stuk schoner. Het beste van twee werelden dus!”

Ontdek het elektrische gamma van Renault online!

Renault streeft ernaar om als eerste grote fabrikant een heel elektrisch gamma op de markt te brengen. Maar ook wil Renault u graag op de hoogte houden van zijn vorderingen op het gebied van toekomstige aandrijftechnieken. Op de Zero Emission-website van Renault kunt u daarom niet alleen uitgebreid kennismaken met de elektrische Renaults van de toekomst, maar kunt u bijvoorbeeld ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de infrastructuur voor elektrische auto’s. Ook kunt u er nu vast uw elektrische Renault reserveren.

Relevante site van Renault zelf : http://www.renault-ze.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *