zondag, juli 14, 2024

Bloggen voor Renaultforum

Word een gepassioneerde bijdrager aan ons bloeiende platform!

Sinds 2004 is Renaultforum uitgegroeid van een eenvoudig forum tot een levendige website. En we hebben jou nodig om verder te groeien! Ben jij een autoliefhebber met een speciale passie voor Renault of auto’s in het algemeen? Kun je helder en boeiend schrijven? Dan ben jij degene die we zoeken! Renaultforum is actief op .nl, .be en .eu domeinen, wat betekent dat je een breed publiek bereik.

We zijn op zoek naar…

1. Nieuwsvolgers: Duik elke week in het laatste Renault-nieuws en transformeer het met jouw eigen stijl tot informatieve artikelen voor Renaultforum. We verwelkomen ook algemeen autonieuws en verkeersinformatie.

2. Testrijders: Heb je goede connecties? Leen af en toe een auto van een garage of handelaar en schrijf er een informatief artikel over, maak foto’s of zelfs een video. Het hoeft niet altijd om nieuwe auto’s te gaan, ook gebruikte auto’s en klassiekers willen we heel graag in de schijnwerpers zetten. Vergeet niet om de garage te vermelden die de auto te koop aanbiedt of de testrit heeft mogelijk gemaakt.

Let wel, dit doe je op eigen risico en verantwoordelijkheid. Eventuele schade en bekeuringen zijn niet te verhalen op Renaultforum (!).

3. Handige handen: Deel graag weetjes en handige tips met anderen. Wat voor jou vanzelfsprekend is, kan voor iemand anders een waardevolle doorbraak betekenen.

Heb je zelf nog andere ideeën? Laat het ons weten!

Wat krijg je ervoor terug? Hoewel we geen vergoedingen kunnen bieden voor gastartikelen of kosten, kun je denken aan:

– Netwerkuitbreiding: Leer andere bloggers kennen, ontmoet mensen die je kunnen helpen met je carrière of hobby, of die je kunnen ondersteunen bij bepaalde taken.
– Opbouw van je portfolio/cv: Je krijgt een eigen auteursbox onder elk artikel dat je schrijft, waarin je kort kunt zeggen wie je bent en wat je doet. Je kunt ook je social media-accounts toevoegen. Dit kun je zelf aanpassen in je gebruikersinstellingen.
– Podium: Bouw en showcase je hobby en interesses voor een vast en hopelijk groeiend lezerspubliek. Geen eigen website? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om er over te schrijven en het te delen.

Klinkt interessant? Wij hopen van wel! Als je het daarmee eens bent, vul dan het onderstaande formulier in met een korte motivatie. Je hoort vanzelf of jij binnenkort ook een blogger wordt voor onze site!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij ons enthousiaste team van Renaultliefhebbers!

    Je krijgt een kopie van je bericht per email.