zondag, juli 14, 2024
MastermodelRenault nieuws

Politie Nederland kiest voor nieuwe Renault Master

SCHIPHOL-RIJK – De Politie neemt 27 exemplaren van de Renault Master in gebruik. Renault Nederland heeft een aanbesteding gewonnen voor de levering van nieuwe politievoertuigen die worden ingezet als mobiel kantoor tijdens (grote) verkeerscontroles.

De Renault Master L3H3 met 125 kW (170 pk) sterke dieselmotor met Quickshift-automaat kwam in de competitie als beste uit de bus in de categorie ‘grote bestelwagens’.

Het eerste exemplaar werd in februari aan de Politie gepresenteerd door Renault Nederland, samen met Renault dealer B.V. Autobedrijf Oving Zwolle en conversiepartner ModiForce. De resterende 26 voertuigen worden de komende maanden gefaseerd geleverd.

“De Master is verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende versies om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten”

De nieuwe Renault Master staat sinds september 2019 bij de Nederlandse dealers voor prijzen vanaf € 23.390,- excl. BTW en BPM. Het grootste model in het lichte bedrijfswagenaanbod van Renault is op alle fronten vernieuwd en heeft een uitgesproken stijl met een opvallende, verchroomde grille en C-vormige LED-dagrijverlichting. De Master is verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende versies om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten, óók aan die van de Politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *