zondag, juli 14, 2024
Administratiekosten bekeuringNieuws

Actie tegen extra bekeuringskosten (NL)

De Vereniging Auto Van De Zaak (VAVDZ) gaat de Wageningse hoogleraar recht en bestuur Bernd van der Meulen steunen in zijn zaak tegen de heffing van administratiekosten bij een bekeuring.

De vereniging noemt het ‘principieel onjuist’ dat naast de straf van een boete ook administratiekosten worden geheven. Een advocaat heeft zich nu bij het hof in Leeuwarden gemeld om de zaak van de professor actief als partij te ondersteunen.

OM kan megaclaim burgers verwachten

Advocaten staan intussen klaar om burgers bij te staan. Er is al door een jurist een standaardformulier op internet gezet, waarmee klagers geld terug kunnen vorderen.

Het ministerie van Justitie bevestigt dat de affaire geld kan gaan kosten, maar wil het definitieve oordeel van het gerechtshof afwachten alvorens concrete uitspraken te doen.

Bezwaarbrief: Download model bezwaarbrief administratiekosten bekeuring
Verwant nieuws : OM kan megaclaim burgers verwachten
Meer op NUzakelijk.nlEen gedachte over “Actie tegen extra bekeuringskosten (NL)

  • je betaald €6,= administratiekosten maar de werkelijke kosten zijn nog geen €2,= tel uit je winst terug halen die bende als jij €1,= teweinig betaald weten ze je ook te vinden en alle mensen die schrijven dat het eigenschuld is klopt maar om dan extra te moeten betalen klopt niet veroordeelde hoeft ook proceskosten niet te betalen gelijke monniken……

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *