Het inloggen met email adres ipv gebruikersnaam is weer mogelijk.


Deze mededeling is wegklikbaar rechtsboven dit mededelingenblok

RENAULT: Mededeling van de Raad van Bestuur

Voorpagina / in het nieuws
Forumregels
- Nieuws hoeft niet over Renault alleen te gaan, alles wat interessant is, kan hier geplaatst worden
- Meningen kunnen ver uiteen lopen over sommige (actuele) onderwerpen, speel svp op de bal en niet op de man
- Slechts een linkje plaatsen is niet echt de bedoeling, copy-paste een stuk van de tekst met de bron-link eronder
- Je kan (stukken van) het bericht onder de tags zetten, dan zijn ze alleen voor ingelogde gebruikers leesbaar.
Gebruikersavatar

Topic author
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts in topic: 1
Berichten: 1885
Lid geworden op: 01 sep 2003 18:27
Actief als: particulier

RENAULT: Mededeling van de Raad van Bestuur

Bericht door Admin »

BOULOGNE-BILLANCOURT – De Raad van Bestuur van Renault kwam op 24 januari 2019 om 10.00 uur bijeen onder voorzitterschap van Philippe Lagayette, Lead Independent Director.

De Raad heeft kennisgenomen van het ontslag van de huidige Voorzitter en Chief Executive Officer. De Raad is vol lof over de prestaties van de Alliantie, waardoor die is uitgegroeid tot de grootste automobielfabrikant ter wereld.

De Raad van Bestuur maakt van deze gelegenheid gebruik om het bestuur van Renault anders in te richten en de functies van Voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer van elkaar te scheiden.

Behalve de gebruikelijke functies moet de Voorzitter van de Raad van Bestuur ook het bestuur van Renault evalueren en, indien nodig, te wijzigen om de overgang naar de nieuwe organisatiestructuur te waarborgen. Hij zal zijn voorstellen voor wijzigingen voorleggen aan de Raad van Bestuur voorafgaande aan de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering.

Tevens is de Raad van Bestuur van Renault voornemens actief toezicht te houden op het functioneren van de Alliantie en geeft zijn Voorzitter volledige verantwoordelijkheid over het beheer van de Alliantie namens Renault, in samenwerking met de Chief Executive Officer.

In deze hoedanigheid is de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Renault de belangrijkste contactpersoon voor alle partners binnen de Alliantie ten aanzien van organisatie en ontwikkeling. Elk Alliantie-voorstel dat hij zinvol acht voor de toekomst van Renault legt hij voor aan de Raad van Bestuur. Hij wordt de belangrijkste vertegenwoordiger van Renault in de bestuursorganen van de Alliantie en bij Nissan als Renault het recht heeft om voorstellen in te dienen.

De Chief Executive Officer coördineert de activiteiten van de Alliantie namens Renault op operationeel gebied onder het gezag van de Voorzitter.

De Raad van Bestuur heeft de heer Jean-Dominique Senard verkozen tot Voorzitter. Thierry Bolloré is door de Raad benoemd tot Chief Executive Officer.

De Raad van Bestuur van Renault spreekt zijn vertrouwen uit in het nieuwe leiderschap en wenst het alle succes toe in zijn missie.
Bron: https://media.renault.nl/mededeling-van ... n-bestuur/

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post linksPlaats reactie