Er zijn 3 resultaten gevonden

door RichTrip
15 apr 2016 23:34
Forum: Electronica
Onderwerp: Display kapot?
Reacties: 11
Weergaves: 2896

Re: Display kapot?

Tuner List is de standaard radio in diverse Renaults, overigens rond 2005 opgevolgd door de Update List.
Stekker zal niet het probleem zijn, dat zit stevig met een heveltje vast. Die moet je eerst ontgrendelen wil je de stekker kunnen los nemen.
Dit pixel display is identiek aan het display welke ook wordt gebruikt voor het duurdere (optionele) Cabasse Auditorium systeem in de Megane. Dat is een gescheiden radio en CD-wisselaar systeem. Wisselaar zit dan op de plek van je huidige radio/navi en de radio/versterker zit dan achterin de kofferruimte.

Onderdeel nummer is 8200107520.

Edit: in Stadskanaal hebben ze er eentje liggen. Als je hem laat opsturen moet je vragen of ze hem kunnen markeren, dit i.v.m. de garantie. Maar het liefst ter plekke plaatsen en controleren op de juiste werking.

https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onde ... d/6318444/
door RichTrip
15 apr 2016 22:46
Forum: Electronica
Onderwerp: Display kapot?
Reacties: 11
Weergaves: 2896

Re: Display kapot?

Tussen de printplaat en het display zit een rubberachtige verbinding. Hier gaan ook de contacten voor de aansturing door. Dat wist zit op een speciale manier gelijmd. Hen eens geprobeerd om een defect display te maken. Onbegonnen werk. Als je de kap losneemt, noteer dan het 8200.... nummer van het display. Alleen dat display is geschikt. 80% is namelijk het gewone display voor de Tuner List radio's. Zitten dan ook drie knopjes onder het display en twee smalle stekker aansluitingen boven op. Pixeldisplays hebben geen knopjes en een enkele groene stekker aansluiting.
door RichTrip
15 apr 2016 17:49
Forum: Electronica
Onderwerp: Display kapot?
Reacties: 11
Weergaves: 2896

Re: Display kapot?

Je hebt een probleem wat heel vaak voorkomt. Deze zogenaamde pixeldisplays gaan vaak defect. Nieuw flink aan de prijs, meer dan 200 euro. Tweedehands nauwelijks te krijgen, daar ze snel weg zijn als er eentje wordt aangeboden. Ik zou willen dat ik er 10 had liggen.... :mrgreen: Nu heb ik er maar eentje, maar die is voor mijn testnetwerk en die gaat niet weg. Had hem al een paar kuur kunnen verkopen :lol:
Helaas is het display niet te repareren. Je trekt overigens de kap over het display zo los. Pas wel op dat je de kap niet met een ruk naar je toe trekt, de sensor voor de Climate Control zit er ook in, net voor de voorruit.