Er zijn 2 resultaten gevonden

door OverdulveJ
27 jul 2017 17:09
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Nieuwe kaarten Europa
Reacties: 654
Weergaves: 138808

Re: Nieuwe kaarten Europa

Gewoon als app op mijn iPhone hoor, niet als app op R-Link. Zou overigens wel mooi zijn, want wat aanbod in de store betreft valt het wel tegen.
door OverdulveJ
27 jul 2017 14:35
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Nieuwe kaarten Europa
Reacties: 654
Weergaves: 138808

Re: Nieuwe kaarten Europa

Red Devil schreef:Net terug van een reis van 1800 km. Auto rijdt prima geen opmerkingen hier over. Maar de kaarten en de meldingen die je krijgt zijn te triest. Gereden met zowel de R-link als Google maps. Helaas voor R - Link 2 feed Google hey beter. Google geeft al direct een betere route, R - Link laat je 4 uur langer rijden en de route is een kleine 100 km langer. Na 1400 km wist R- Link dezelfde route als Google te gebruiken. Ik heb R -link continue genegeerd uiteraard.
R - Link geeft omleidingen ivm situaties die er niet zijn. Meerdere ongevallen meldingen gehad en omleidingen terwijl Google die niet meldde. Terecht er was ook niets. Vaak ongevallen aan beide zijde van de weg volgens het systeem. Maar die waren er niet. Weg afzettingen waren er niet. Een melding van Google die er wel was herkende hij niet. Het hele R - Link systeem werkt op het gebied van navigatie slecht. Dangerous zones kloppen vaak niet. Flitsers staan buiten de zone ipv er in. Wat het systeem in het buitenland wel doet is het doorgeven van slecht weer. Bij hevige tegen of onweer verschijnt er een melding in het display van de km teller. Dat heb ik in Nederland nog niet gezien.
Ik denk dat je hier 2 zaken uit elkaar mag houden (naar mijn mening althans): hetgeen de navigatie aangeeft en hetgeen Coyote aangeeft. Ik heb over de navigatie geen klachten (en al helemaal niet nadat ik na mijn vakantie de update naar 2016-06 heb gedaan. Ik kreeg mijn Talisman op de dag van vertrek, 22-6-'17) en heb mij overgeleverd aan wat er toen ingesteld was, totdat ik op de eindbestemming was. Over Coyote heb ik des te meer klachten en die ben ik liever kwijt dan rijk. Ik gebruik veel liever Flitsmeister (maar ook hier weer, dat is persoonlijk). Ik zal blij zijn als het proefabonnement voorbij is. Sowieso ga ik dit weekend deze app proberen eraf te gooien. Precies om de redenen die je aangeeft: onterechte meldingen, of geen. Meldingen die maar herhaald worden totdat het incident voorbij is, etc. Hier in Nederland is het schering en inslag aan vreemde meldingen (verminderde zicht, werkzaamheden, etc.). Ik denk wat dat betreft dat Coyote de meldingen van de navigatie in de weg zit, maar dat is slechts gissen.